Алуминиев фотьойл Savor

Алуминиев фотьойл Savor 55x58x63cm

За тези от вас, които търсят фотьойл за вашата градина, балкон или бизнес пространство, серията Savor е най-доброто предложение на пазара. Идеалната комбинация от качество и комфорт го превръщат в необходим аксесоар за всяко пространство.

Технически характеристики:
* Конструкция от алуминий и ратан с отлично качество, която предлага устойчивост на износване и време. Ратанът е вид растителен материал, получен от стъблото на растението Ратан, което принадлежи към семейство Палмови. Основното свойство на ратан е неговата гъвкавост, тъй като може лесно да се тъче и оформя. Освен това е издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, което го прави идеален за допълнителни външни пространства. 
* Алуминият създава защитен оксидиращ слой при контакт с въздуха, предпазващ от корозия, като същевременно е напълно рециклируем, без да губи свойствата си, което го прави много устойчив материал.
* Седалка от текстил. Текстиленът е изключително издръжлив материал, широко използван във външни мебели и обков. Състои се от полиестерни влакна, покрити с PVC (поливинилхлорид), създавайки материал, който съчетава издръжливост, устойчивост на атмосферни влияния и гъвкава текстура. Този материал позволява на въздуха да преминава, помагайки за поддържане на хладно усещане по време на употреба.
* Краищата на краката са със специални защитни капаци.
* Предлага се в цвят натурален въглен (арт.номер S-291-000018) и натурално бял (арт.номер S-291-000017)

Размери на продукта:

Тегло: 3.1 кг. 
Дължина: 58 см.
Височина на седалката:44 см.

Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

189,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 189,00 лв.
Моля, изберете: