Алуминиев фотьойл Elation

Алуминиев фотьойл Elation 56x62x77cm

Градинският фотьойл Elation идеално съчетава класическото с модерното. Скромен и в същото време елегантен, той може красиво да украси вашата градина или балкон!

Технически характеристики:
* Стабилна рамка от висококачествен алуминий с устойчивост на натоварване и износване.
* Основно тяло на стол, изработено от мрежест плат с отлично качество и ратан. Основното свойство на ратан е неговата гъвкавост, тъй като може лесно да се тъче и оформя. Освен това е издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, което го прави идеален за допълнителни външни пространства. Мрежестата тъкан е вид тъкан, характеризираща се със своята отвореност, т.е. наличието на малки дупки или мрежи, които позволяват на въздуха и светлината да преминават.
* Алуминият създава защитен оксидиращ слой при контакт с въздуха, предпазващ от корозия, като същевременно е напълно рециклируем, без да губи свойствата си, което го прави много устойчив материал.
* Седалка от текстил. Текстиленът е изключително издръжлив материал, широко използван във външни мебели и обков. Състои се от полиестерни влакна, покрити с PVC (поливинилхлорид), създавайки материал, който съчетава издръжливост, устойчивост на атмосферни влияния и гъвкава текстура. Този материал позволява на въздуха да преминава, помагайки за поддържане на хладно усещане по време на употреба.
* Краищата на краката имат защитни капаци.
* Предлага се в цвят въглен (арт.номер Е-291-000007) и натурално бял (арт.номер Е-291-000008)

Размери на продукта:

Тегло: 3 кг.
Дължина: 57 см.
Ширина: 56 см.
Височина: 78 см.
Височина на седалка: 44 см.
Издръжливо тегло: 120 кг.

Забележки:
Продуктът се доставя сглобен във фабрична опаковка.
Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

187,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 187,00 лв.
Моля, изберете: