Бар стол Phoenix

Алуминиев бар стол Phoenix 53x58x103cm

Ако търсите издръжлив бар стол, Phoenix е тук за вас.
Идеален за оборудване и декориране на екстериора на вашия дом, както и за Airbnb, места за срещи, ресторанти и кафенета.

Технически характеристики:
* Конструкция от алуминий и ратан с отлично качество, която предлага устойчивост на износване и време. Ратанът е вид растителен материал, получен от стъблото на растението Ратан, което принадлежи към семейство Палмови. Основното свойство на ратан е неговата гъвкавост, тъй като може лесно да се тъче и оформя. Освен това е издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, което го прави идеален за допълнителни външни пространства. 
* Алуминият създава защитен окислителен слой при контакт с въздуха, предпазващ от корозия, като същевременно е напълно рециклируем, без да губи свойствата си, което го прави много устойчив материал.
* Седалка от текстил. Текстиленът е изключително издръжлив материал, широко използван във външни мебели и обков. Състои се от полиестерни влакна, покрити с PVC (поливинилхлорид), създавайки материал, който съчетава издръжливост, устойчивост на атмосферни влияния и гъвкава текстура. Този материал позволява на въздуха да преминава, помагайки за поддържане на хладно усещане по време на употреба.
* Краищата на краката са със специални защитни капаци.
* Предлага се в натурално-бял цвят (арт.номер Р-291-000015) и черен (арт.номер Р-291-000016)

Размери на продукта:
Дължина: 58 см.
Височина наседалката : 73 см.

Тегло:4.3 кг. 

Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от фотографското му представяне на вашия екран.

233,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 233,00 лв.
Моля, изберете: