Travis разтегателен диван

Триместен диван Travis 175x83x74см

За тези от вас, които търсят диван, който да изпъкне с финес у дома или в офиса, но също така трябва да има възможност да се превърне в легло (ако е необходимо) с просто движение... Моделът Travis е това, което ви трябва. Той съчетава минималистичния дизайн на нашето време с ергономичност, комфорт на седалката и качествена конструкция, подчертавайки естетиката на вашето пространство. Модерното оцветяване с капитонираните шевове придава нотка лукс към крайния резултат. 

Технически характеристики: 

*Изграден вътрешно от подсилена рамка за по-голяма устойчивост на тегло и издръжливост във времето. 

*Разполага с лесен за използване метален механизъм "клик-клак", който с едно движение превръща дивана в легло и обратно.

*Тапицерия с висококачествена и издръжлива дамаска, предлагана в светло син цвят (арт.номер Т-035-000024), бежово(арт.номер Т-035-000025), въглен (арт.номер Т-035-000022) 

*Облегалката на дивана може да стои и в междинна позиция, предлагаща възможност за по-голям релакс. 

*Квадратен дизайн с подсилени възглавници за гръб и седалка. 

* Диванът разполага с 4 елегантни хромирани метални крака за възможно най-добра опора и за предпазване на пода от нежелана повреда. Практичен диван с много приложения за дома или офиса. 

Размери на дивана:

Дължина :175см Ширина :83см Височина:73. 

тегло:30кг

Размери на леглото: Дължина:175см Ширина:98 см 

Забележки: Продуктът се доставя сглобен. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

473,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 473,00 лв.
Моля, изберете: