Офис стол Sandy

Директорски офис стол Sandy Premium 

Търсите "комбинирана" ергономична седалка с висока естетика? Офис стол Sandy е това, от което се нуждаете.
Модерният дизайн го прави бижу за всяко пространство. Ергономичните му механизми го превръщат в удобна за използване седалка. Докато подплатата му от качествена синтетична кожа му придава модерен вид и много години живот.

Технически характеристики:
* Релакс механизъм / Регулируема облегалка: Седалката следва всички движения на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и непрекъсната опора на кръста и гръбнака. Възможността за накланяне и стабилизиране на гърба в различни позиции позволява употреба в продължение на много часове и ви предлага моменти на релаксация.
* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от височината на ползвателя. Според правилната ергономия краката трябва да образуват прав ъгъл от 90° с пода.
* Издръжлива рамка: Монтирана върху високоздрава 350 mm алуминиева основа с пет спици и 2'' PP колела.
* Pu изкуствена кожа: Тапицерия с висококачествена изкуствена кожа, която осигурява издръжливост във времето, както и възможност за лесно почистване. Предлага се в черен цвят.
* Модни регулируеми ръце: Ергономичен дизайн за опора на ръцете в черен цвят с възможност за повдигане в различни позиции и движение надясно-наляво, за облекчаване на китките според вашите работни изисквания.
* Гърб, който следва гръбнака за по-дълга анатомия.
* Подсилена опора за бутилка 80 мм, ниво клас 3.
* Цвят: черен (арт.номер S-076-000013)
Размери на продукта

Дължина: 66 см
Ширина: 76 см
Височина: 113 / 127 см
Височина на седалката: 50 / 57 см
Дълбочина на седалката: 48 см
Височина на облегалката: 70 см
Височина на ръцете: 16 / 23 см.

Забележки:
Продуктът се доставя във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

556,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 556,00 лв.
Моля, изберете: