Офис стол Freedom

Директорски офис стол Freedom 

 За вас, които:
- Обичате минималната естетика. Търсите прости абстрактни линии, за да изразите стила на вашето време.
- Но вие не договаряте никакви отстъпки за ергономията и качеството на изработката, от които се нуждаете всеки ден на работното си място.
Офис столът Freedom е точно това, от което се нуждаете. 

Технически характеристики:
* Релакс механизъм / Регулируема облегалка: Накланящият се механизъм се регулира спрямо теглото на потребителя и може да се заключва в различни позиции.
* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от височината на ползвателя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90° с пода.
* Издръжлива рамка: Монтирана върху колелце с пет спици, високоякостна хромирана метална основа, която предлага лесно движение.
* Изкуствена кожа Pu: Подплата от издръжлива изкуствена кожа, която осигурява издръжливост във времето, но и възможност за лесно почистване. Предлага се в класически черен цвят.

* Дизайн с висок гръб, който следва гръбнака за повече анатомия в перфорирана мрежеста материя в черно. Гърбът може да се повдига и спуска в различни позиции независимо.
* Регулируема по височина и дясно-ляво анатомично рамо, което следва наклона на ръцете, подсилено със синтетична кожа за по-голям комфорт.
* Подсилена опора за бутилка ниво клас 3  

* Седалката има сертификат: BIFMA СЕРТИФИКАЦИЯ
*Цвят: черен (арт.номер F-076-000008)
Размери на продукта:

Дължина : 65 см. 

Ширина: 66-78см. (Увеличаване на ръцете отдясно и отляво) 

Височина: 122-129см. 

 

Забележки: Продуктът се доставя разглобен, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от фотографското му представяне на вашия екран.(

662,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 662,00 лв.
Моля, изберете: