Стол GARMIN

За тези от вас, които обичат спорта, движението и скоростта, офис столът Garmin-Bucket е вашето място. Абсолютно младежки дизайн тип състезател, за да четете, играете или сърфирате с часове, без да губите качество и комфорт, от които се нуждаете толкова много 

Технически характеристики: 

* Механизъм за накланяне / Наклонен гръб: Седалката следва наклона на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбнака. Механизмът може да се заключва във вертикално положение. 

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от височината на ползвателя. Според идеалната ергономия краката трябва да образуват прав ъгъл от 90 ° с пода.

* Издръжлива рамка: Висока здравина със седалки върху черна основа с 5 спици. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока. 

* Изкуствена кожа Pu: Подплата от издръжлива изкуствена кожа, която осигурява издръжливост във времето, но и възможност за лесно почистване. Предлага се в модерната комбинация от черен цвят с бели линии. 

* Мрежеста материя: Подплатена част на гърба с висококачествена мрежеста материя, която позволява циркулация на въздуха и предотвратява изпотяването на тялото. Предлага се в черно/сиво. 

* Модерна ръка за поддържане и почивка на ръцете с подплата от синтетична кожа за по-голяма почивка по време на дълги часове употреба. 

* Дизайн на гърба, който следва гръбнака за повече анатомия и с подсилване в горната част на гърба за опора на врата. 

* Подсилен офис стол Gamin-Bucket с опорна бутилка от ниво 2 ... и изпитайте ритъма на движение.

*Цвят: черно-бял (арт.номер G-126-000016)

Размери на продукта:

Дължина : 67 см. 

Ширина: 60 ​​см 

Височина: 113/121см. 

Забележки: Продуктът се доставя разглобен, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран

341,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 341,00 лв.
Моля, изберете: