Oфис стол Roby

Класически абстрактни линии, минимална естетика, за тези, които желаят да комбинират професионалното с елегантния и усъвършенстван дизайн с комфорта на седалката. Модел, проектиран с внимателна ергономия за ежедневна натоварваща и тежка работа. 

Технически характеристики: 

* Механизъм за накланяне / Наклонен гръб: Седалката следва наклона на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбнака. Механизмът може да се заключва във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от височината на ползвателя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90° с пода. 

* Издръжлива метална рамка: Монтирана върху високоздрава полипропиленова основа с колела с пет спици. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока. 

* Pu изкуствена кожа: Тапицерия с висококачествена изкуствена кожа, която осигурява издръжливост във времето, както и възможност за лесно почистване.

*Предлага се в черен цвят (арт.номер R-090-000012)

* Дизайн с висок гръб, който поддържа гръбначния стълб за повече анатомия, подсилване в горната част на гърба за опора на врата. 

* Полипропиленово рамо, което следва наклона на ръцете. 

* Подсилено ниво на поддръжка на бутилка клас 3   

Размер на продукта:

Дължина : 62 см. 

Ширина: 69 см. 

Височина: 102/110см. 

Височина на седалката: 46 см. 

Забележки: Продуктът се доставя разглобен, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран

275,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 275,00 лв.
Моля, изберете: