Офис стол Dolphin

Ергономичната конструкция, високите стандарти и модерният дизайн превръщат тази седалка в анатомична и релаксираща, издръжлива на дълги часове ежедневна употреба в офиса и у дома.

Технически характеристики:

* Механизъм за накланяне / Наклонен гръб: Седалката следва наклона на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбнака. 

* Регулируема височина:  Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от височината на ползвателя. Според правилната ергономия краката трябва да образуват прав ъгъл от 90 ° с пода. 

* Издръжлива рамка:  Монтирана върху високоздрава петоъгълна полипропиленова основа. 

* Мрежест плат:  Подплата от мрежест плат на гърба и основата за по-голяма издръжливост. Мрежестата материя позволява циркулация на въздуха и предотвратява изпотяването на тялото.

*Предлага се в черен цвят (арт.номер D-090-000004)

* Поддръжка за врата : С регулируема облегалка за глава, регулируема на различни позиции, поддържаща дълготрайното използване на седалката и осигуряваща релаксация и опора на врата на потребителя. 

* Дизайн на гърба, който следва гръбнака за по-голяма анатомия. 

* Подсилено ниво на поддръжка на бутилка клас 3  

Размер на продукта:

Дължина : 65,5 см. 

Ширина: 64 см. 

Височина: 117/126см. 

Височина на седалката: 46 см. 

Забележки: Продуктът се доставя разглобен, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

257,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 257,00 лв.
Моля, изберете: