Офис стол Bear

Ако търсите стила на вашето време, съчетан с материална технология и ergodonia, то офис стол Bear е за вас.
Модел, проектиран с внимателна ергономичност и комфорт на седалката, за ежедневна натоварваща и тежка работа.

Технически характеристики:
* Механизъм за накланяне / Наклонен гръб: Седалката следва наклона на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбнака. Механизмът може да се заключва във вертикално положение.
* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от височината на ползвателя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90 градуса с пода.
* Издръжлива рамка: Монтирана върху петлъчева полипропиленова колелца с висока якост. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока.
* Pu изкуствена кожа: Тапицерия с висококачествена изкуствена кожа, която осигурява издръжливост във времето, както и възможност за лесно почистване. Предлага се в модерен античен сив цвят с черни детайли от дамаска.
* Дизайн с висок гръб, който следва гръбнака за по-голяма анатомия. Подсилените възглавници предлагат допълнително усещане за лукс.
* Извито рамо, което следва наклона на ръцете, подсилено със синтетична кожа за по-голям комфорт. Подлакътникът може да се наклони изправен, за да доближи седалката до бюрото, когато не се използва.
* Цвят: сиво-черен (арт.номер В-033-000017), кафяво-черен (арт.номер В-033-000013)

Размер на продукта:
Дължина: 65 см
Ширина: 79 см.
Височина: 115-123см.
Минимална височина на седалката: 47-54 см.

Забележки:
Продуктът се доставя разглобен, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж.
Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

379,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 379,00 лв.
Моля, изберете: