Офис стол Ammon

Офис стол Ammon 

Ако търсите стила на вашето време, съчетан с материална технология и ergodonia, тогава офис столът Bear е за вас.
Модел, проектиран с внимателна ергономичност и комфорт на седалката, за ежедневна натоварваща и тежка работа 
.

Технически характеристики:
* Механизъм за накланяне / Наклонен гръб: Седалката следва наклона на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбнака. Механизмът може да се заключва във вертикално положение.
* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на ползвателя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90 градуса с пода.
* Издръжлива метална рамка: Монтирана върху петлъчева полипропиленова колелца с висока якост. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока.
* Pu изкуствена кожа: Тапицерия с висококачествена изкуствена кожа, която осигурява издръжливост във времето, както и възможност за лесно почистване.

*Предлага се в модерен черен цвят(арт.номер А-033-000014)
* Дизайн с висок гръб, който следва гръбнака за по-голяма анатомия. Подсилените възглавници предлагат допълнително усещане за лукс.
* Извито рамо, което следва наклона на ръцете, подсилено със синтетична кожа за по-голям комфорт. Рамото може да се наклони изправено, за да се доближи до бюрото, когато не се използва.
* Подсилена опора за бутилка 

Размер на продукта: 

Дължина: 68 см. 

Ширина: 73 см. 

Височина: 119-126см. 

Минимална височина на седалката: 46-55 см. 

Забележки: Продуктът се доставя разглобен, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран

380,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 380,00 лв.
Моля, изберете: