Фотьойл Udalle

Фотьойл за почивка Udalle 77x70x82cm

Търсите ли фотьойл за почивка с модерен дизайн от средата на века, в който да се изгубите, докато четете любимите си книги или гледате телевизия? Ако е така, тогава релакс Udalle е най-добрият ви избор.
Това е кресло, което е върхът на иновативния индустриален дизайн, съчетаващ хармонично съвременните издръжливи материали с лукс и ергономичност.
Произведение на изкуството с несравнима естетика, което ще издигне декорацията на вашето пространство. Подходящ за всеки модерен дом и бизнес пространство.

Технически характеристики:
* Облегалка и седалка от подсилена дървена рамка в цвят орех с голяма издръжливост и устойчивост на износване. Дървото използвано за направата на мебелите е естествено дърво от бряст. Това е дърво с голяма устойчивост на тегло, широко известно с голямата си издръжливост, което го нарежда в категорията на дървесините с висока твърдост.
* Високият гръб прегръща и следва гръбнака, поддържайки кръста. Носи декоративни пелерини.
* Опора на четири дървени крака Φ14, с отлично качество и издръжливост на тежест и време. Краищата на краката имат защитни пластмасови капаци за предпазване на пода от нежелана повреда.
* Подплата на облегалката и седалката с пяна с дебелина 7 и 5 см, която има покритие от PU тъкан с несравнимо качество с устойчивост на износване и триене.
* Предлага се в цвят черен орех (арт.номер U-167-000016), бежово-кафяв (арт.номер U-167-000005), орех кафяв (арт.номер U-167-000019)
 
Размери на креслото:
Дължина:70 см.
Височина на седалката: 44 см.

Забележки:Продуктът се доставя в разглобен вид с подробно ръководство за сглобяване.
Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

0,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 0,00 лв.
Моля, изберете: