Кресло Mirto

Релакс фотьойл Mirto 80x80x96.5cm

Търсите ли фотьойл за почивка с модерен дизайн от средата на века, в който да се изгубите, докато четете любимите си книги или гледате телевизия? Ако е така, тогава релакс Мирто е вашият най-добър избор.
Това е кресло, което е върхът на иновативния индустриален дизайн, съчетаващ хармонично съвременните издръжливи материали с лукс и ергономичност.
Подходящ за всеки модерен дом и бизнес пространство.

Технически характеристики:
* Облегалка и седалка от подсилена дървена рамка в цвят орех с голяма издръжливост и устойчивост на износване. Дървото използвано за направата на мебелите е естествено дърво от бряст. Това е дърво с голяма устойчивост на тегло, широко известно с голямата си издръжливост, което го нарежда в категорията на дървесините с висока твърдост. Гърбът на облегалката има две метални връзки, които добавят стабилност.
* Високият гръб прегръща и следва гръбнака, поддържайки кръста. Има модерен извит дизайн.
* Предлага се с вградени подлакътници с размери 18,5x37x5cm за отпускане на ръцете на потребителя.
* Опора на четири дървени крака Φ14, с отлично качество и издръжливост на тежест и време. Краищата на краката имат защитни пластмасови капаци за предпазване на пода от нежелана повреда.
* Подложка на облегалката и седалката с дунапрен с дебелина 8 и 12 см, който има покритие от изкуствена кожа с несравнимо качество с устойчивост на износване и разкъсване.

*Предлага се в черен цвят - орех (арт.номер М-167-000017)
 
Размери на креслото:
Дължина: 80 см.
Височина на седалката: 49 см. 

Височина на облегалката: 58 см 

Забележки : Продуктът се доставя в несглобен вид, във фабрична опаковка и с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от фотографското представяне на вашия екран.

0,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 0,00 лв.
Моля, изберете: