Jaret табуретка

Табуретка Jaret идеално ще обнови пространството с невероятния си дизайн от масивно акациево дърво и неравномерни нюанси на цвят орех.

Технически характеристики:
* Повърхността е изработена от висококачествена масивна естествена дървесина, устойчива на натоварване и време - в естествен цвят. Всяко произведение е и произведение на изкуството, тъй като е уникално поради особената неравност на ствола на дървото. Може да донесе или да създаде пукнатини с течение на времето (поради свиването и разширяването на масивната дървесина, която е жив организъм) и които я правят още по-оригинална и специална. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се обработват и уеднаквяват със строителен материал от същата дървесина. Следователно всяко парче може да има леки вариации в тоналността на цвета и размерите поради естествеността на ствола на дървото. Всички изброени по-горе са напълно естествени за масивна дървесина и не представляват дефект на продукта.
 
Размер: 

Дължина: 36 см. Височина: 53 см. 

Забележки: Продуктът се доставя във фабрична опаковка. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от фотографското представяне на вашия екран.

0,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 0,00 лв.
Моля, изберете: