Трапезна маса Donal

Donal маса 180x90x76cm

За тези от вас, които обичат индустриалния дизайн в пространството и търсят топлите нюанси на дървото в комбинация с черен метал, масата Donal ще ви зарадва.
Впечатляващо предложение за декорация, идеално за дома или офиса, което креативно ще обнови естетиката на вашето пространство.

Технически характеристики:
* Повърхността е изработена от висококачествена МДФ дървесина с устойчивост на стрес и време - в цвят орех. MDF (плочи от дървесни влакна със средна плътност) е производно на дървото. За производството му се използват смоли (лепила) за заваряване на дървесните влакна, които се пресоват със специални нагрети преси. Той е по-плътен от ПДЧ и издръжлив. Освен това не абсорбира никаква влага.
* Овална форма, която повишава естетическия ефект.
* Носеща основа: Четири метални крака, боядисани в черно.

Поддръжка: За почистване използвайте мека суха кърпа. За петна използвайте мека кърпа с топла вода и мек сапун. Внимателно избършете повърхността, докато петното бъде отстранено. Накрая избършете добре повърхността със суха кърпа. MDF е чувствителен към влага, така че е важно да го предпазите от влага. Незабавно избършете всякакви течности. Не използвайте силни почистващи препарати или химикали, тъй като те могат да повредят MDF.

Забележки:
Продуктът се доставя разглобен във фабрична опаковка.
Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от фотографското представяне на вашия екран.

0,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 0,00 лв.
Моля, изберете: