Меламинова холна маса Thelma

Меламинова холна маса Thelma 120x60x41.6cm

Търсите висококачествена конструкция, съчетана с ергономичност и практичност за вашия дом? Ако е така, тогава масичката за кафе Thelma е това, от което се нуждаете.
Проектиран с финес, така че да може да "стои" във всяка стая на къщата, той предлага големи пространства за съхранение и организация.

Технически характеристики:
* Рамка от LPL. LPL (Low-Pressure Laminate) Декоративна хартия е материал, който се използва широко за декориране на повърхности като мебели, врати, подове и други повърхности за интериорна декорация. Това е вид декоративна хартия, която е импрегнирана със смоли, за да стане издръжлива и лъскава. След това се нанася върху субстрати като MDF (плочи от влакна със средна плътност) или шперплат и се обработва под ниско налягане и топлина за производство на продукти като мебелни повърхности. Предлага се в голямо разнообразие от цветове, модели и текстури, които могат да възпроизведат естествени материали като дърво, мрамор и гранит.
* Предлага се в цвят сонома (арт.номер Т-049-000098)

Поддръжка:
Повърхностите с LPL покритие се почистват лесно с меки препарати и мека кърпа. Препоръчва се да се избягва контакт с течни елементи.

Размери на продукта:
Дължина 120 см.
Височина 41,6 см.

Забележки:
Продуктът се доставя в разглобен вид и с подробно ръководство за монтаж.
Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.

0,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 0,00 лв.
Моля, изберете: